Химически Тоалетни T&G Master Clean е сертифициран по ISO 9001
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Размер на товарна платформа
2120 X 3410 мм.
Чисто тегло
350 кг.
Максимален товар
400 кг.
Общо тегло
750 кг.ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Размер на товарна платформа
2120 X 6820 мм.
Чисто тегло
600 кг.
Максимален товар
900 кг.
Общо тегло
1500 кг.

 

Транспортните колела са много практични за преместване на тоалетната от едно място на друго. Те трябва да бъдат вмъкнати под пода от задната страна на тоалетната, това помага и за по-лесно товарене на химическата тоалетна върху специализирания автомобил. В действителност, колелата също могат да служат като облекчаващ фактор срещу удар със земята. Един оператор може да управлява много лесно химическата тоалетна с поставянето на транспортните колела и да е постави на место удобно за обслужване.

 

Комплект за вдигане на тоалетни е предназначен за онези компании и фирми, които се фокусират върху строителни обекти и други обекти, които  изискват безопасни и полезни инструменти, за да се улесни премахването на химическите тоалетни с кран.Комплектът може да бъде поставен в покрива и в скритото ядро на стенните панели на тоалетните и се фиксира в дъното за сигурно задържане.

 

 

Мобилна мивка специално патентована за кабината Top San.Мивката разполага с вътрешно огледало и умивалник с лесен и удобен начин за ползване посредством педал, който е разположен на пода на химическата тоалетна.Контейнер за вода – 10 л.

 

 

 

 

 


 Диспенсер
Дозатор за течни сапуни и дезинфектанти с корпус от висококачествена хигиенична ABS пластмаса и прозрачен резервоар.Компактен дизайн плюс икономично и точно дозиране.Бърз и удобен монтаж в химическата тоалетна.Зареждане с дезинфектиращ гел унищожава 99,9 % от познатите бактерии и не е нужно последващо измиване.Удобен в случайте при по ниски температури.
Вместимост 380 ml.

 

 

 Подвижен контейнер
Съвместим с химическите тоалетни модел Top San, бърз монтаж и демонтаж, произведен от висококачествена пластмаса. Обем на контейнера – 80 л.