Химически Тоалетни T&G Master Clean е сертифициран по ISO 9001

Химическа Тоалетна TOP LINE

Тоалетната Top line представлява истински напредък в областта на санитарната индустрия и е резултат на дългогодишен производствен опит. Top line е съчетание от практически характеристики и очарователен дизайн, който привлича вниманието на Armal към детайлите и към изискванията на операторите на портативни тоалетни.


Употребата на най-модернизираните и най-здравите материали обработени от високотехнологични системи е комбинирана с инженерен проект, който цели да намали поддръжката на тоалетните, да увеличи безопасността и да предостави добро съотношение между цена и качество за операторите. Дизайнът Top Line е специално разработен за постигане на ултра гладки повърхности, които да са лесни за измиване. Монтиране на стените чрез система на припокриващи се елементи означава, че нитовете могат да бъдат прикрити, което прави почистването по-практично и безопасно, а вътрешността на кабината по-изискана и по-стилна.

  • Покривът е устойчив на UV и издържа на екстремни климатични условия. Може да издържа на тежки натоварвания и позволява завръзване по време на транспортиране. Неговият ултра гладък дизайн позволява оптимално натоварване.
  • Супер гладките стени могат да бъдат лесно измивани с вградените си, неотстраними вентилационни отвори, които предпазват кабината от насекоми и от дъжд.
  • Стабилна врата с лесна конструкция за измиване.
  • Дръжка на вратата снабдена с индикатор свободно/заето и устойчиви на вятър устройства.
  • Вентилационна тръба
  • Тоалетна седалка и капак.
  • Функционално кошче за събиране на отпадъците с ергономична седалка и антиконтактен капак.
  • Самостоятелен под, устойчив на силни влияния с повърхност, която не позволява подхлъзване и повдигнати ръбове предотвратяващи натрупване на мръсотия и улесняващи измиването и дезинфектирането.

Armal Top Line
Тегло - 78кг.
Височина отвътре - 212см.
Височина отвън - 233см.
Ширина отвътре /дълбочина/ - 100см.
Ширина отвън /Дълбочина/ - 106см.
Контейнер за отпадъци - 210 л.