Химически Тоалетни T&G Master Clean е сертифициран по ISO 9001

Преносимата тоалетна „Cube” е истински лидер сред конкурентните продукти. Тя е резултат от дългогодишен опит, изработена с внимание към детайла и осигурява максимална безопасност и лесна употреба.
„Cube” е инженерно проектирана по най-прецизните методи като за производството й са използвани най-устойчивите материали. Основните й предимства са висока сигурност и лесна употреба. Преносимата тоалетна „Cube” е гъвкав модел, тя е оборудвана с писоар, закачалка за палта и чанти, държач за 3 ролки тоалена хартия, но може да бъде конфигурирана с множество различни принадлежности.

Хигиена и безопастност

Предпазната клапа не позволява визуален достъп до отпадъка, евентуално изпръскване и пренасяне на зараза. Измиването на отпадъка става посредством помпа монтирана на пода или помпа с ръчка – отстрани на седалото.

Качество и функционалност

Преносимата тоалетна „Cube” е изработена от полиетилен с висока плътност, устойчив на UV лъчи, което гарантира устойчивост на цвета и всички останали компоненти дори при екстремни температури.
„Cube” е съвкупност от практични функции, завладяващ дизайн и внимание към детайла. Използваните най-устойчиви и изтънчени материали, обработени по най-високотехнологичния начин, осигуряват намаляване на разходите по поддръжката и висока безопасност. Дизайнът на „Cube” е специално разработен за постигане на възможно най-гладки повърхности, които са лесни за почистване. Методът на сглобяване на стените с припокриване позволява нитовете да бъдат скрити, което прави почистването по-практично и лесно и вътрешността на кабината по-рафинирана и стилна.


Armal Cube
Тегло - 78кг.
Височина отвътре - 212см.
Височина отвън - 233см.
Ширина отвътре /дълбочина/ - 100см.
Ширина отвън /Дълбочина/ - 106см.
Контейнер за отпадъци - 210 л.