Химически Тоалетни T&G Master Clean е сертифициран по ISO 9001

Предлага:

Продажба и отдаване под наем на тоалетни кабини, контейнери и вакуумни системи на преференциални цени. Вратите ни винаги са отворени за Вас!

Квалифициран сервиз и поддръжка:
24 часа в денонощието,
7 дни в седмицата,
365 дни в годината.

Атрактивни програми за отдаване под наем на тоалетни кабини и обслужваща техника за Вашите сборове, лагери, строителни обекти, кетеринги, филмови продукции, заведения, фестивали, концерти, спортни мероприятия, панаири, стадиони, борси и тържища, фабрики и предприятия, тимбилдинг, в извънредни ситуации, произтичащи от ситуации на криза и екологични бедствия.”T&G Master clean” има репутация за високо технологичен иноватор в състояние да предостави уникални логистични решения, специално за преносимите химически тоалетни. ”T&G Master clean” предлага тоалетни, който могат да бъдат персонализирани за нуждите на клиента.Тази гъвкавост на „T&G Master clean” обозначава модерен характер и новаторско отношение, и информираността си за промяна на скоростта на света в който живеем. Ние сме там където ни поканят. Ние ще направим живота ви по-лесен!!!

Отпушване на канали с „ВОМА”

Изпомпване на септични ями

Бактерии за септични ями

Запушените канализационни мрежи могат бързо да се превърнат от неудобство в истински кошмар за общините и техните жители.Независимо дали запушването е било причинено от връщане на канализацията или природни явления, като свлачища или наводнения, Вие винаги трябва да имате на разположение нужното оборудване и обучен персонал. В такива случаи Вие винаги може да разчитате на “ T&G Master clean ”.

Почистването на канализации става посредством високо налягане. Нашето специализирано оборудване е готово за работа във всякакви запушвания. Благодарение на специализираните дюзи работещи до 300 бара налягане препядствията и отпадъците се отстраняват без никаква вреда за канализационните тръби.Фирма “ T&G Master clean “ разполага със специализирани автомобили за канализационните системи.

Когато вашата септична яма се нуждае от почистване и изпомпване не се колебайте да се свържете с нас. Фирмата разполага със специализирани машини и техника и е с дългогодишен опит в този бранш.
Фирмата предлага и бактерии за зареждане на септични ями.
Ние почистваме битова канализация, септични ями, отпушване на мивки, сифони, тоалетни, шахти, ями, резервоари.Бърза реакция

  • Адекватно отношение
  • Професионално изпълнение
  • Компетентност
  • Коректност
  • Отговорност
  • Достъпни цени

 

Контрол на праха

Зареждане на СПМ

Миене с вода

Специализиран автомобил оборудван с 15 000 литров резервоар за вода, спринклерна система  ( с дюзи ) за контрол на праха.

Оросяването увеличава влажността на обработваните материали, предотвратявайки издигането на прахта в атмосферата. Оросителните системи създават ефект на лек дъжд с големина на капката 200 µm -300 µm.

Оросителни системи за предотвратяване на запрашаването намират широко приложение в индустрията - циментови заводи, хвостохранилища, надземно миниране, депониране на отпадъчни материали, товарителници, черни вътрешни пътища и др.

За нас

Химически тоалетни от T&G master clean. Водеща фирма в продажбите на химически тоалетни кабини, душове, мобилни мивки, мобилни огради и вакумни системи.
Фирмата предлага квалифициран сервиз и поддръжка, както и атрактивни програми за отдаване под наем.
T&G master clean е официален вносител на продуктите на Sebach Италия и Armal Италия за България.